Ideen bag Memo

Takket være Memo systemet har vi mulighed for at sikre en korrekt udvikling af vores børns fødder

Memo er sko af højeste kvalitet til børn, lavet i klassisk stil med naturmaterialer der giver de bedste muligheder for at skabe et fodtøj der sikrer en sund fod.

Den unikke sål, med indbygget diagnostisk overvågning af foden, er en af grundelementerne i  Memo konceptet. Skoene er udviklet igennem årenes løb i samarbejde med specialister og designere for at skabe et kvalitetsprodukt til børn. Memo systemet har af specialister opnået anerkendelse som en effektiv metode til forebyggelse og behandling afde mest almindelige posturale defekter.

Overvåger status af barnets fod

Unikt system med dynamisk kontrol af barnets fødder, der giver mulighed for løbende overvågning af foden og efterfølgende tilpasning af skoen. Den specielle udformning afsålen a stabiliserer foden og sikrer korrekt placering i skoen.

 

Korrigerer eksisterende fejstillinger i foden

Korrigerer eksisterende fejlstillinger. Et sæt af indlæg til enten hæl eller svang kan sammen med den indbyggede "Thomas hæl" give en korrigerende effekt der bevirker at barnets gang forbedres markant. Indlægene kan nemt vælges af forældrene eller en fysioterapeut vha. den medfølgende Memo system manual.

Giver optimal komfort for fødderne

Maksimerer fodens komfort. Materialer af højeste kvalitet er anvendt i produktionen af Memo skoene. Både inderside og yderside er fremstillet af naturligt blødt gedeskind - perfekt til børns fødder. Naturlige hygroskopiske materialer får skoen til at ånde så foden ikke sveder og bliver fugtig.

V-Tech produktionsteknik sikrer høj standard og kvalitet

V-Tech sikrer en høj kvalitet. Den specielle V-Tech montageteknologi sørger for en korrekt placering af indersålen under fremstillingen af skoen. Teknologien garanterer, at symetrien i skoen fastholdes - hver gang. Sammen med den karakteristiske stive hæl og en høj støtte opnåes en korrekt positionering af foden. Memo fodtøj har ikke, som andre, lys, perler eller andre "gimmicks" der forstyrer og risikerer at ødelægge en korrekt placering af foden.

Anbefalet af professionelle

  • Produktet er godkendt og anbefales af  „Center for børns sundhed - Polen”.
  • Memo systemet anbefales af flere børneterapeuter i Danmark 
  • Memo systemet er registreret som et medicinsk produkt hos lægemiddelstyrelsen (Polen)