Om os

MEMOINFO.dk er en del af MEYRA ApS som sælger og markedsfører produkter til Health Care sektoren. MEYRA blev grundlagt i 1936 og har således mere end 80 års erfaring indenfor hjælpemidler. Med MEMO produkterne tilbyder vi sko, støvler og sandaler til børn af højeste kvalitet og med en funktion der afhjælper fejlstillinger - et behov der hidtil har været udækket når også funktion og design sættes i højsædet.

 

MEYRA er en del af Medort Gruppen der bl.a. ejer MEMO. Vi kan således sikre en kontinuerlig levering af kvalitetsfodtøj til attraktive priser og hele tiden levere de nyeste kollektioner direkte fra vores egen fabrik i Polen.

 

Vi hjælper gerne med råd og vejledning når du skal vælge dine MEMO sko så derfor er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 47 10 77 55 i tidsrummet 8-16 (fredag 8-15) eller på mail salg@meyra.dk.

 

Hvis du ønsker at se og prøve skoene inden køb er du også velkommen til at komme forbi vores lager - dog beder vi dig ringe og aftale tid først så vi er sikre på at have den fornødne tid til at du og dit barn i ro og mag kan finde den rigtige model.

 

Velkommen til MEMOINFO.dk